Ayran

Sütün Güneşoğlu’nda serinletici, ve lezzeti ile iz bırakan mucizevi bir içeceğe dönüşümü…
Sıcak yaz günlerinde serinleten, her yemeğin eşlikçisi olabilen, kısaca dünyaya Türklerin hediye ettiği geleneksel bir içecek…
Güneşoğlu ayran, proteini, tuzu  ve yağ oranı ayarlanmış olan süte yüksek sıcaklıkta pastörize edilip soğutulması sonrasında laktik asit bakterileri ilave edilmesi ile elde edilen içilebilir kıvamdaki fermente bir süt ürünüdür

Besin Değeri

Tam Yağlı Ayran
Enerji Besin Öğeleri

(100 g da ortalama enerji ve besin öğeleri)

Enerji(kj/kcal) 141/34
Yağ (g) 1,5
-Doymuş Yağ (g) 0,9
Karbonhidrat (g) 2,7
-Şekerler (g) 2,7
Protein (g) 2
Tuz (g) 0,7
EDT

Gününüze değer, öğününüze lezzet katın!