GÜNEŞOĞLU KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

Tüm çalışanlarımıza “kaliteli sağlıklı, güvenilir ve hijyenik ürün üretmek, daima aynı kaliteyi ve güveni sağlamak” ilkesini benimseterek tüm kalite standartlarına ve yasal düzenlemelere uyarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak en temel görevimizdir.

a) Ürün kalitesi ve güvenliği ile ilgili girdilerin spesifikasyonlara uygunluğunu sağlamak, tedarik, üretim, depolama ve sevkiyat aşamaları dahil tüm süreçlerde fiziksel, kimyasal, ve mikrobiyolojik riskleri önlemek ve kontrol altında tutmak,
 
b) Ürün güvenliğinin sağlanmasına dair gelişen ve değişen müşteri istekleri, yasal gereklilikler ve firma hedefleri doğrultusunda sistematik düzenlemeler yapmak,
 
c) Teknolojik yeniliklerden uygun alt yapı ve çalışma ortamında ürün güvenliğini arttıracak yönde yararlanmak,
 
d) Her zaman gıda güvenliği ilkelerine uygun, standart kalitede ürün üretmek için, iletişim ve eğitimle çalışanlarımızın bilinçli katılımını sağlamak,
 
e) Süt ve süt ürünleri sektöründe her zaman aranan, müşterileri memnun eden ulusal ilk beş marka arasında yer almak,
 
f) Aynı zamanda İslam fıkhına göre helal gıda kriterlerine uygun üretim yapmak,
 
g) İnsan sağlığı ve tüketici memnuniyeti göz önünde tutularak kurulan kalite ve gıda güvenliği yönetim sisteminin uygunluğunu, gelişmesini ve sürekliliğini sağlamak amacıyla prosedür ve talimatları uygulamaktır.
 
h) İş sağlığı ve Güvenliği kültürümüzü sürekli iyileştirerek, sürdürülebilir “Sıfır İş Kazası” hedefine ulaşmayı taahhüt etmektir.
 
i) Enerjiyi ve doğal kaynakları verimli kullanmak.
 

Her zaman temiz-sağlıklı ve güvenli ürünleri: bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak, tüm kaynaklarımızı seferber ederek fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kirlilik yönünden bulaşma olmamış gıdaları müşterilerimize garanti etmeyi taahhüt ederiz.

 

 

Gününüze değer, öğününüze lezzet katın!