KREMALI SÜRBENİ’Lİ MAKARNA
  • Malzemeler :
    • 1 paket Makarna (Penne Rigate)
    • 200 ml Krema
    • 250 g Tavuk Pirzola
    • 60 g Güneşoğlu Sürbeni Peynir
    • 2 diş Sarımsak
    • Tuz
    • Karabiber
    • Güneşoğlu Tereyağı
    • 4 -5 dal fesleğen yada maydanoz
  • Hazırlanışı :
    • Makarayı az sıvı yağ ve tuz ilave ederek haşlayın.
    • Tavukları küçük küçük doğrayın.
    • Doğradığınız tavukları Güneşoğlu Tereyağı ve sarımsak ile beraber soteleyin.
    • Tavuklarınızı piştikten sonra 60 gr küp şeklinde doğranmış olan Güneşoğlu Sürbeni Peynirini ekleyip 1 dakika kadar pişirin.
    • Kremayı da ilave edip krema kaynayıncaya kadar pişirin.
    • Haşlanmış olan makarnayı yapılan sosa ilave edip karabiber ekleyin.
    • Makarnayı servis tabağına alıp üzerine ince dilimlenmiş Güneşoğlu Sürbeni peyniri ve fesleğen ile süsleyin.

    Afiyet Olsun