MANTARLI TAVUK
  • Malzemeler :
    • 2 soğan
    • 4 sivri biber
    • 1 kg mantar
    • 1 kg kuşbaşı tavuk
    • 3 domates
    • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
    • 1 su bardağı GÜNEŞOĞLU kaşar peynir
    • pul biber
    • karabiber
    • köri
    • tuz 
  • Hazırlanışı :
    • Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
    • Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek
      harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
    • Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
    • Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.