KOLAY BÖREK
  • Malzemeler :
    • 2 adet yufka
    • 1 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 su bardağı GÜNEŞOĞLU yoğurt
    • 2 adet yumurta
    • 1 su bardağı süt
    • ½ kalıp GÜNEŞOĞLU beyaz peynir
    • 1 su bardağı rendelenmiş GÜNEŞOĞLU taze kaşar
  • Hazırlanışı :
    • Yufkalar kibrit kutusu büyüklüğünde parçalara ayrılır. Diğer bütün malzeme beraberce karıştırılır. Karıştırılan malzemeye
      yufkalar da ilave edilir. Bu karışım payreks bir kaba dökülüp bir saat kadar buzdolabında bekletilir. Daha sonra buzdolabından
      çıkarılır ve bir müddet oda sıcaklığında bekletildikten sonra 170 derecedeki fırında 45 dakika pişirilir.