KAŞARLI PİZZA
  • Malzemeler :
    • 2 kahve fincanı zeytinyağı, 
    • 2 kaşık domates salçası,
    • 2 su bardağı un,
    • 10 gr. maya,
    • 100 gr. GÜNEŞOĞLU kaşar peyniri.
  • Hazırlanışı :
    • Unu hamur tahtasına eleyiniz. 
    • Ortasını açıp mayayı koyup ılık suyla mayayı iyice eziniz. 
    • Etraftan un alıp mayayı biraz koyulaştınp üzerini unla kubbe şeklinde kapatınız. 
    • Unun üzeri çatlayınca ılık su. ye zeytinyağı koyup kulak memesi yumuşaklığında bir Samur yapıp ılık bir
      yerde mayalandırınız. 
    • Hamur mayalanınca istediğiniz şekilde ve büyüklükte açıp yağlanmış bir tepsiye koyunuz. Tekrar ılık bir
      yerde biraz mayalandırınız.
    • Tepsideki hamurların üzerine salça sürüp rendelenmiş kaşar peyniri koyup fınnda altını üstünü pembe
    • Fırından alınca sıcak servis yapınız.